Доставка

Доставка

   Поръчки направени до 14.00 часа се доставят в рамките на същия работен ден за района на Банско и Разлог  и в рамките на два работни дни за доставки извън него.
   Поръчки направени след 14.00 часа, или в неработен ден (събота, неделя, официални празници), се доставят в рамките на два работни дни за района на Банско и Разлог  и в рамките на три работни дни за доставки извън него.  

   Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на клиента. Пример за такива продукти са мебелите, когато са по поръчка или трябва да се направи внос от чужбина. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка.

Цената за доставка не е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно както следва:

§  При поръчки над 150 лв. без ДДС, доставката е безплатна за територията на Република България.

§  За доставки в рамките на района на общините Банско и Разлог доставката е безплатна за поръчки над 20лв без ДДС. За по-малки суми се начислява такса за доставка 3лв. Без ДДС.

§  За доставки извън Банско и на територията на Република България цената е 10 лв. без ДДС.

§  Корпоративни клиенти със специални условия в договора могат да имат безплатна доставка при условията, описани в конкретния договор.


Стандартната доставка на мебели се извършва до партер на посочения адрес.
Доставка на мебели до офиса или дома се извършва при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане както следва:

§  При отсъствие на товарен асансьор: 10 лв. без ДДС за всяко ниво на сградата;

§   При наличие на товарен асансьор: 10 лв. без ДДС

 

   Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на клиента или поради удължен срок за доставка до склад на Ронос ООД. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка.

   Ако липсва информация за удължена доставка в описанието на конкретния продукт, но поради независещи от Ронос ООД причини за неговата доставка се изисква повече от стандартното време за доставка, наш оператор ще уведомява Клиента за настъпилите промени.